Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Integrare durabila a tinerilor NEETs prin cresterea ocuparii si dezvoltarea antreprenoriatului

Mărirea productivității la locul de muncă poate fi un obiectiv important pentru a-ți atinge obiectivele profesionale și personale. Aici sunt câteva tehnici esențiale pentru a-ți mări productivitatea la job:

  • Planifică-ți zilnic activitățile – Creează o listă cu prioritățile tale zilnice și asigură-te că îți alocați timp suficient pentru a le finaliza. Prioritizarea sarcinilor în funcție de importanța lor te poate ajuta să îți gestionezi mai eficient timpul și să eviți procrastinarea.
  • Învață să spui „nu” – Este important să stabilești limite clare și să înveți să spui „nu” la cerințele care îți pot distrage atenția și timpul. În acest fel, îți poți aloca timpul și energia pentru sarcinile importante și urgente.
  • Elimină sursele de distracție – Identifică sursele de distracție, cum ar fi notificările telefonului sau e-mail-urile inutile, și încearcă să le minimizezi sau să le elimini complet. Înlocuiește sursele de distracție cu activități care te pot ajuta să îți îmbunătățești concentrarea, cum ar fi meditația sau exercițiile de respirație.
  • Automatizează sarcinile repetitive – Automatizarea sarcinilor repetitive poate fi un mod excelent de a economisi timp și de a-ți mări productivitatea. Există multe instrumente și aplicații disponibile pentru a-ți automatiza sarcinile repetitive, cum ar fi programarea postărilor pe rețelele sociale sau gestionarea automată a facturilor.
  • Folosește tehnologie pentru a-ți organiza mai bine munca – Există o serie de aplicații și instrumente disponibile pentru a-ți organiza mai bine munca și pentru a-ți gestiona mai eficient timpul, cum ar fi aplicații de gestionare a proiectelor, calendare electronice sau instrumente de colaborare online.
  • Fă pauze regulate și încearcă să îți menții echilibrul – Este important să îți acorzi timp pentru a lua pauze regulate și pentru a-ți reîncărca bateriile. De asemenea, încearcă să îți menții echilibrul între munca și viața personală pentru a-ți păstra energia și motivația pe termen lung.

Este important să experimentezi cu diferite strategii și tehnici pentru a găsi cele care funcționează cel mai bine pentru tine și pentru a-ți îmbunătăți performanțele profesionale.

BENEFICIAR:
ASOCIAȚIA HANDMADE ROMANIA

PARTENER:
FUNDAȚIA CRIMM

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României