Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

ABILITATI PERSONALE CARE TE POT AJUTA SA TE DEZVOLTI PROFESIONAL

Prin dezvoltarea personala poti dobandi abilitati diverse, la fel ca si obiectivele tale. Daca vrei sa afli despre tine, poti lucra la gasirea plusurilor si minusurilor tale si sa inveti sa le accepti si sa le imbunatatesti.

Exista anumite abilitati care te pot ajuta si in dezvoltarea profesionala. Dintre acestea amintim:

GESTIONAREA TIMPULUI – este o abilitate care te poate ajuta sa te concentrezi si sa acorzi prioritate lucrurilor importante de acasa sau de la serviciu

MANAGEMENT FINANCIAR – te poate ajuta sa gestionezi mai bine finantele pentru a-ti atinge obiectivele in cariera

REZOLVAREA CONFLICTELOR – gestionarea conflictelor din viata de zi cu zi, precum si la locul de munca. La locul de munca este posibil sa ai conflicte sau confruntari cu colegii si poate fi util sa stii ce sa faci si cum sa depasesti eficient momentele tensionate.

MANAGEMENTUL EMOTIONAL – este o abilitate importanta de viata care ajuta in multe situatii. Este foarte important sa inveti cum sa iti gestionezi eficient emotiile pentru relatii mai bune, bunastare si succes.

ECHILIBRUL VIATA PERSONALA – MUNCA SAU LIMITE PERSONALE – Sa stii cand sa te opresi sau cand este prea mult pentru tine este o abilitate importanta. Te poate ajuta sa pui limite sanatoase atunci cand este necesar, atat in viata personala, cat si la locul de munca. Acest lucru poate ajuta la mentinerea unui echilibru viata personala – munca bun.