Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Integrare durabila a tinerilor NEETs prin cresterea ocuparii si dezvoltarea antreprenoriatului

Pe o piata de munca in continua schimbare printre cele mai importante competente ale angajatului se afla:

  • Abilitatea de a comunica eficient in limba materna – indiferent de domeniu in care lucreza sau departamentul companiei angajatoare, abilitatile de a comunica sta la baza tuturor activitatilor intreprinse.
  • Cunostinte tehnice de baza – pe langa faptul ca acest set de competente ajuta la a fi mai organizat si practic, este de ajutor si in rezolvarea rapida a unor sarcini minore, care in caz contrar ar fi consumator de timp.
  • Capacitatea de invatare – utila in orice domeniu, aceasta abilitate ajuta pe tot parcursul carierei.
  • Competente sociale si civice – intelegerea oamenilor alaturi de care se / sau pentru care se lucreaza aduce beneficii majore la locul de munca.
  • Simtul initiativei – va fi intotdeauna apreciat de orice angajator si va fi vazut ca o dorinta de a creste si a excela. Acesta vine la pachet si cu deziciile pe cont propriu si propunerile de rezolvarea a anumitor probleme.
  • Creativitate – creativitatea se manifesta in diferite forme, fie ca este o idee inedita, fie ca se incearca ceva ce nu a mai fost testat pana atunci, are ca rezultat aprecierea pentru dorinta de a contribui cu diverse idei printr-o gandire out-of-the-box!

In cadrul proiectului, prin activitatile pe care le derulam, sprijinim tinerii sa obtina atat compentele si certificarea intr-o anumita meserie, cat si competentele cheie pentru construirea unei viitoare cariere de succes si pregatirea pentru gasirea cu usurinta a unui nou loc de munca  in domeniul ales.

BENEFICIAR:
ASOCIAȚIA HANDMADE ROMANIA

PARTENER:
FUNDAȚIA CRIMM

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României